Voi miettiä, että onko hullua lähteä surkeimpaan mahdolliseen keliin eli eilisiltana kohti Hakkilaa ja agilityä. Näin kuitenkin teimme, hurjasta lumenmäärästä huolimatta pääsimme perille ja saimme paljon harjoitusaikaa, koska paikalla oli vain yksi koirakko meidän ja ohjaajan lisäksi.  Rata tehtiin kahdessa osassa; ensin kolme okseria(toinen niistä takaleikkauksella) peräkkäin sitten neljäs okseri vasemmalla poikittain, puomi, jonka vasemmalla puolella okseri,jonka oikealla puolella putki seuraavaksi edellinen okseri taas sivuttain ja vielä yksi suora okseri.  Kesse teki tarkasti ja nopeasti, ohjeita seuraten, kontakti on koko ajan kehittynyt eli olin tyytyväinen. Noppe teki samasta radasta osia, sai usein palkkaa ja on tullut yhä irtoavammaksi.

Radan toinen osa oli putki, okseri takakierrolla, 3 okseria suoraan(toinen takaleikkauksella), puomi, okseri, A- este, kepit, okseri takakierrolla voimakkaasti sivuleikaten, putki, okseri, putki, okseri voimakkaalla sivukeikkauksella, okseri. Kesse teki tosi hyvin myös tämä toisen kerran, kun minä vain ohjasin tarkasti ja annoin tilaa koiralle. Noppe teki hyviä pätkiä myös tästä radasta, sai usein palkkaa ja treenasi lopuksi vielä puomikontaktia erikseen. Kepit sujuivat taas tällä kertaa molemmilta tosi hyvin!

Nopen Buster-takin selkävetoketju( eli valjaskiinnityskohta) meni täysin toimimattomaksi. Takkia oli käytetty vain vähän yli kuukausi ja Puotinharjun Mustissa & Mirrissä takki vaihdettiin mukisematta. Nyt olen jättänyt selkävetoketjun sulkematta, että se ei hajoa. "Klipsi" on juuri samassa kohtaa ja suojaa selkää tuulelta vaikka vetoketju ei olekaan kiinni.

Monet pihakoirat suorastaan rakastavat sohvankarmilla makaamista niin Kessekin ja niin kuin kuvista näkyy Nopen mielestä on hyvä levätä ihan vaan sohvalla.

Kesse nukkuu karmilla ja ilmeisesti on nukkuessakin niin hyvä tasapaino, että ei putoa.