Saimme seuraavan haasteen Marilta ( Pihakoira Nooan blogi)

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä.


Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Jotenkin tuntui ihan hyvältä vähän miettiä hyvää mieltä tuovia asioita. Nämä ensimmäiseksi mainitutut tulevat ensimmäisenä, koska ovat aina heti aamusta ja illalla viimeiseksi tuomassa hyvää mieltä.

1. Oleilu Kessen ja Nopen kanssa. Ei oikeastaan ole sellaista hetkeä jolloin koirat eivät ilahduttaisi minua. Jos mainitsee vaikka aamuista; aamu-ulkoilun jäkeen minun syödessäni aamiaista koirat hauskuuttavat leikeillään ja syövät söpösti rouhetikkujaan... en nyt ollut hurjan ihastunut, kun tässä yhtenä päivänä koirat painuivat keppiensä ja pallojensa kanssa mutalampeen ja teutaroivat siellä niin kauan, että olivat varsinaisia "mutapainin ystäviä" tullessaan ylös, mutta tälläinen kuuluu koiraomistajan arkeen.

2. Ulkoilu koirien kanssa; lyhyet kävelyt, puistoleikit, kävelytysvyökävelyt, metsälenkit...aina mieli kohenee!

3. Agility Kessen ja Nopen kanssa; haastavaa minulle, mutta ah, niin hauskaa! Viime keskiviikkona Kessen ryhmänohjaaja oli päättänyt, että ohjaajat saavat ottaa vähän lämpöä juoksemalla. Piti koittaa pysyä koiransa rinnalla, kun koira hyppäsi pitkän rivin hyppyesteitä. No, enhän minä pysynyt vaikka kuinka yritin, mutta teki hyvää!

4. Tuleva lapsenlapsi. Ei liene selittelyitä kaipaa

5. Poika & minäeke ( kahden viikon päästä miniä) Aina mukava olla yhdessä!

6. Torppa, vuoden ajastakin johtuen paljon mielessä & aina vapaalla suuntana

7. Kesä, luontoa, enemmän ulkoilua

8. Siemenkasvatus, haastava & mielenkiintoinen puuha

9. Työmatkapyöräily, raitista ilmaa, kauniita maisemia, hyvää liikuntaa, siirtymä töihin/kotiin

10. Vapaa liikkuvuus- kävely, pyöräily, julkiset, autoilu

Haasteen suuntaamme pihakoirille omistajineen. Tarmolle; http://tarmokas.vuodatus.net/,Armille ja Kertulle; http://www.arminjutut.vuodatus.net/, Neljälle pihakoiralle ja yhdelle sheltille; http://mainita.blogit.fi/, Sagalle; http://pihakoira-saga.blogspot.com/ sekä Otolle; http://delivet.net/blogit/

Nyt kaksi vapaata ja kohti torppaa!