Taas on hauska viikko takana! Niin koirilla kuin emännällä. Yhdessä ja erikseen!

Maanantai-iltana olimme Kessen kanssa Saarijärven Agilityurheilijoiden harjoituksissa. Ohjaaja Heli oli laatinut vaativan radan; siis minulle vaativan. Kesse suoriutui mainiosti. Varsinkin kepit, jotka ovat tuottaneet vaikeuksia, sujuivat loistavasti. Minä seisoin välillä väärässä paikassa ja välillä ohjauskäsi oli väärä, mutta hauskaa oli. Noppekin pääse mukaan katsomaan opiskelukaverini Riitan kanssa. Noppe kuulemma eli täysillä mukana kaikissa esteissä.

Saarijärvellä oli suht kylmä; 20- 30 astetta pakkasta ja lisäksi tuuli. Asuimme rivari Puolukassa lähellä rantaa ja metsikköä. Koirat saivat ulkoilla täysin vapaana. Takit päällä säätelivät itse liikuntaansa. Aika kylmä olisi tytöillä tullut jos olisivat minun mukaani joutuneet kulkemaan. Sen verran hitaasti käy ihmiseltä kapeilla poluilla ja paksussa hangessa liikkuminen.

Kämppä oli tilava eikä turhia kalusteita. Siellä oli mukava heittää ja hakea niin isoa tennaria kuin röhköpossoakin.

Eilen vietimme saunailtaa opiskelukavereitten kanssa. Koirat mukana, tottakai! Kesse ja Noppe ovat sitä mieltä, että lauma on laajentunut mukavasti uusilla ihmisillä, jotka seurustelevat, heittävät keppiä, rapsuttavat...