Kepsu, Nopsu, Kesseliina, Noppeliina, NopsuCara, Pupuliina...

Rakkailla koirilla on monta nimeä. Koirat ovat todellakin ihmisen parhaita ystäviä. Silloinkin, kun ihminen kipeä tai tuntuu muuten vaan kurjalta, parasta hoitoa ovat koirat. Sängyssä ne ovat ihan iholla, toinen toisella ja toinen toisella puolella. Kun ihminen makaa sohvalla, kaksi pihakoiraa mahtuu mahan päälle ja ne todella lämmittävät palelevaa ihmistä.

Nyt on tauti vähän helpottanut ja kerron hieman koirien aamuohjelmasta. Ylösnousua seuraa heti aamiainen. Sitten vasta ulosmeno. Sisään tultua täytyy vähän heittää palloa ja possoa. Ihmisen syödessä koirat syövät rouhe/nahkatikut. Painivat ehkä myös jonkin verran. Kessen käytyä aamupäiväunille, Noppe  jaksaa vielä aika pitkään jyystää vanhaa tossua(lapsen pieneksi jääneet sisätossut), joka oli jo aikoinaan nuorella Kessellä. Kesse tapasi kuitenkin aina myös kuljettaa ihmisten jalkineita eteisen lattialta olohuoneeseen ja keittiöön. Onneksi se ei syönyt niitä. Ehkä tähän auttoivat "omat tossut". Noppe ei tähän mennessä ole kuljetellut ja syönyt muita kuin "omia tossujaan". Niitä se raastaa ihan säännöllisesti lähes joka aamu ja ilta.

Viikonlopppuna koitamme käydä katsomassa miten koirien torppa on talvehtinut ja ensi viikon vietämme taas Saarijärvellä. Ehkäpä saan otettua keväisiä kuvia koirista ja lisää kuvia varsinkin Kessestä uudessa villapaidassa.