Oli se, että eilisiltaiset ensimmäiset agilitytreenimme IHAH;n riveissä sujuivat varsin mallikkaasti!

Toki haasteita oli! Ensin alkuun minulla kiirehtiä töistä kotiin, pilkkoa nakit, vaihtaa vaatteet yms. ja sitten suunnistaa Hakkilaan hallille, mutta näistä selvittiin. Yhden kerran vain ajoin harhaan ja ehdimme ajoissa.

Meidän ryhmäämme kuuluu 5 koiraa ja kaksi keski-ikäistä naista ja kaksi 12- 13 vuotiasta tyttöä. Tämän toinen nainen minun lisäkseni sijaistaa tytärtään, joka on vaihdossa. Ohjaaja Mia oli suunnitellut hyppyjä ja putkia sisältävän radan, jolla halusi katsoa meidän tasoamme. Lisäksi esittelimme kuinka suoritamme yksittäisistä esteistä puomin ja kepit.

Noppe teki sekä radan, että yksittäiset esteet mainiosti. Viime sunnuntaina pihisten omissa treeneissä ohjaajan piti mennä seisomaan mustan putken sisäänmenoaukolle, että Noppe ei tule takaisin. Eilen Noppe meni mustan putken kuin vettä vaan! Puomi ja kepit eivät ole Nopelle niin tuttuja, mutta hyvä alku. Kesse kävi taas kovilla kierroksilla ja vaatii hyvin tarkkaa ohjausta; esim. yhden hypyn jälkeen tuli heti jyrkkä käännös putkelle vasempaan ja minä tein kädellä liian laajan kaaren, joten koira meni väärästä aukosta sisään! Kesse kuitenkin osaa ja on aika nopea, kun minä  vielä saan ohjauksen kuntoon niin ...

Kaiken kaikkiaan kuitenkin hyvä aloitus! Halli oli parempi kuin odotin; hyvä valaistus, keinonurmi radan alla(vaikkakaan ei ihan koko hallissa), talvella kuulemma lämmitys!

Tästä on hyvä jatkaa ja odotamme innolla ensi sunnuntaita!