Kaikenlaista tapahtuu niin koirien elämässä kuin omassakin, mutta kirjoitetaan nyt parista jutusta, kun viimeisestä postauksesta on niin kauan.

Hankin muutama viikko sitten koirien kävelytysvyön. Kotimaista valmistetta, kaksi osaa; kapea vyöosa ja leveämpi selkätuki, ostettiin erikseen, mutta voidaan yhdistää. Vyössä on toisella puolella vierekkäin kiinteät metallirenkaat, minun makuuni renkaat ovat vähän liian lähekkäin ja lisäksi lisäsin renkaisiin pikalukot. Näin tavallliset remmit saa nopeasti kiinni ja irti. Olen käyttänyt vyötä vielä toistaiseksi harvakseltaan. Mutta ne kerrat jolloin olen käyttänyt vyötä ovat mainioita.

Ihan kuin olisi "parivaljakkoajelulla"Kun asiat on tehty koirat etenevät mainiosti rintarinnan, Kesse tietysti toimii johtokoirana ja reagoi käskyihini; oikea, vasen, suoraan. Noppe kulkee suuremmaksi osaksi sinne minne johtokoira ohjaa. Välillä pitää tietysti hiukan minunkin ohjailla, mutta suurimman osan aikaa kädet ovat vapaana ja voin ihan oikeasti kävellä haluamaani tahtiin

Toinen otsikossa mainittu asia; piimälasi ja kyseessä on lähinnä sen puhtaaksi nuoleminen, kun ihminen on piimää juonut. Kesse aloittaa putsauksen ja nuolee laidat. Koska Kesse ei laita kirsua lasiin, pystyy se nuolemaan vain laidat. Noppe jatkaa, työntää koko kuonon lasiin ja nuolee pohjan. Joku voisi tietysti ajatella, että yök! Minusta tuokin on niin hauska asia koirissamme ja kertoo niiden erilaisista luonteista. Onhan niillä tietysti kuonotkin vähän eri kokoa, mutta kyllä Kessen kuono lasiin mahtuisi, se ei vain halua sitä sinne laittaa.