Mennyttä kesää muistellen ensin muutama kesäinen harrastuskuva Kessen lempiharrastuksesta; vedestä hakua. Tässä tapauksessa kohteena jenkeistä aikoinaan bokserille tilattu vedestä noutolelu(bokseri ei juuri ollut kiinnostunut, viimeinen Vinski ryhtyi uimaan viimeisenä 10. kesänään). Niin kuin kuvista näkee Kesse on aivan intona ja Noppe ei juuri ui, mutta on muuten hyvin mukana!

Heitä, heitä!

Yhdessä hyvä tulee!

Sitten kaikkien vuoden aikojen suosikkiharrastus; Kessellä kepin haku ja Nopella tänä kesänä löydetty suosikki frisbeenhaku. Vaikka molemmat muoviset frisbeet jäivät torpalle, löytyi kotoa Ikean koiraosastolta( jo lopetettu) hankittu kangasfrisbee. Lähin puisto on koirille, jotka eivät leikkiessään välitä muista koirista eikä ihmisistä, mainio paikka leikkiä.

Kuvat ovat valitetttavan heikkolaatuisia, mutta idea tulee selville.

Noppe on hulluna tähän lajiin!

Meidän kaikkien suosikkilaji on agility, jota pääsemme onneksemme harrastamaan kesät talvet tästä syksystä eteenpäin!

Eilen olimme kolmatta kertaa IHAH;n agilitytreeneissä ja sehän alkaa sujua. Kessekään ei käy niin kovilla kierroksilla, koska on huomannut pääsevänsä treenaamaan joka viikko. Eilen oli radanpätkä, jossa oli kepit, oksereita, muuri, putki & pussi. Ensin kummankin kanssa käytiin keppejä ja pussia tarkemmin, koska ne eivät ole vielä sulavia. Nopellehan molemmat esteet ovat varsin vieraita. Pussin läpi Noppe meni ensimmäistä kertaa. Varsin mainoita radan suorituksia kummallakin, enkä minäkään ihan hirveästi virheitä tehnyt. Sivutreeninä oli "irtoamista", kolme okseria ja putkeen, jonka jälkeen nakkipalatargetti. Sekä Kessellä, että Nopella tämä sujui ihan mahtavasti! Aika nopeasti etenimme lähtöön viimeisen okserin takaa. Minä siis seisoin tämän okserin takana ja lähetin koiran kerrallaan matkaan. Vuih vaan kumpikin meni täysillä! Mukana ollut toinen kouluttaja kertoi, että Kessen ollessa radalla Noppe eli koko ajan mukana. Aika hauskaa! Luulisin, että sillä tavalla Noppe oppiikin lisää.