Sitähän se monen pienen lapsenkin elämä on. Näin Kessellä ja Nopellakin.

Tosin Noppe pääsi maanantai- iltana Kesse-mamman agility-tunnille vain katselu/kuunteluoppilaaksi, koska Noppe ei 10 kuukauden korkeasta iästään huolimatta ole ollut yksin yksin viittä minuuttia pitempään. Huono homma,tiedän!

Agility sujui Kesseltä mainiosti ja minäkin opin koko ajan. Maanantaina alkoi C-kurssi ja kaikki esteet keinua lukuunottamatta käytiin läpi.

Pussi; melkein kiinni; sujuu hyvin. Rengas; menee pienen miettimisen jälkeen. Suorat putket kuin vettä vaan. Mieletön S-kiemura putki pienen harkinnan jälkeen. Jopa putkeen lähetykset ohjaajan eri puolilta sujuu. Putkessahan on ollut vaikeuksia ja olen Kesseä kovasti kehunut,kun se putkee menee ja vähän tömistellyt, että Kesse tietää minun olevan ulkopuolella odottamassa. A;ta ja puomia Kesse rakastaa edelleen. Kepit menevät aina vaan paremmin, kun minultakin alkaa tuo koordinaatio sujua.  

Noppe istui kauniisti ja hiljaa katselemassa agilitytuntia. Ainoastaan A-esteen suoritukset olivat pelottavia,koska jouduin laittamaan Nopen aika lähelle A;ta seinään kiinni.

Kessen ja Nopen leikki on niin hauskaa katseltavaa; purraan koko ajan hampaat irvessä, väännetään ja käännetään milloin toinen alla milloin toinen. Välillä juostaan ympäri kämppää. Leluja kiskotaan niin kovaa kahteen suuntaan, että vain kovimmat lelut sen kestävät. Kongit on hyviä ja kestäviä leluja! Olen vain katsellut ja nauttinut ja ajatellut, että pitäis ottaa kuvia.

Eihän ne Kesse ja Noppe tosissaan toisiaan pureskele vaan hellän rakastavasti; taitavat tykätä toisistaan! Kyllä on ihanaa,kun on kaksi koiraa! Niistä on valtavasti seuraa toisilleen ja iloa ihmisilleen! Maanantaina agilityn jälkeen minä jumppasin,mutta Kesse meni jo saunaan. Saunan ovi oli raollaan, että Noppe pääsi kulkemaan;välillä saunassa Kessen kanssa ja väillä minua pussaamassa. Aamutkin alkavat niin mainiosti, kun Noppe heti kellon soitua tulee mahani päälle makaamaan ja pussaa niin maan mahdottomasti