Kesän odotetuin viikonloppu oli juuri niin onnistunut kuin toivoin. Perjantaina lähdimme torpalta Helsingin ja vadelmien pakastamisen kautta kohti Tammelan Rottishovia ja historian ensimmäistä pihakoiraleiriä. Saapuessamme olivat jo monet tulleet ja iltaa vietettiin tutustuen saunomisen ja makkarangrillauksen merkeissä.

Lauantaiaamuna alkoivat tosi toimet! Ihmiset pihiksineen oli jaettu kahteen koulutusryhmään. Meidän ryhmämme harjoitteli ohjaajan johdolla aamupäivällä agilityä. Alunperin olin ajatellut, että tämä olisi Nopen viikonloppu ja Kesse olisi mukana vain hengailemassa, mutta aamupäivällä koulutin sekä Noppea, että Kesseä. Hyvin sujui joten maittavan lounaan jälkeen perehdyin rallitokoon sekä Kessen, että Nopen kanssa. Minulle aivan uusi koulutuslaji soveltui erittäin hyvin molemmille koirille. Rallitokoradalla on muutaman metrin välein kylttejä, joissa kehotetaan esim.tekemään 360 asteen käännös vasemmalle, istuttamaan koira tai kiertämään spiraalia. Näitä kylttejä oli meidän radallamme 10 kpl. Netistä voi kuulemma katsoa informaation tästä lajista ja vaikka printata kaikki kyltit itselleen.

Runsaan ja maittavan päivällisen jälkeen olivat vuorossa leirikisat, joissa otimme osaa Kessen kanssa agilitymölleihin ja Nopen kanssa agilityrölleihin. Mainiosti meni kummankin kanssa; Kessen kanssa neljäs ja Nopen kanssa viides sija! Seuraavana oli rallitokokisa, jossa Nopen kanssa kisaillessa teimme vain kaksi virhettä! Illalla saunottiin ja syötiin mm. makkaraa. Uni tuli tälläisen päivän jälkeen jo ennen kuin pää ehti tyynyä koskettaa. Yöllä oli kuulemma satanut kovasti, mutta siitä en minä kuullut mitään!

Sunnuntaina oli vuorossa Pihisten Open Show tuomarina Kirsti Louhi. Noppe sai avoimessa luokassa EH;n ja hyvän arvostelun. Kirjoitan myöhemmin lisää näyttelystä.

LÄMPIMÄT KIITOKSET MIA SATAMOLLE, ANNA LOIMARANNALLE JA MUILLE LEIRIN JA OPEN SHOWN JÄRJESTÄJILLE!

Kiitos seurasta kaikille pihiksille ja pihisihmisille! Toivottavasti tapaamme ensi vuonna samoissa merkeissä!