Saarijärvellä taas takana.

Maantai-iltana meillä sujui Kessen kanssa agility vallan mainiosti. Paljon hyppyjä, A- este ja puomi. Sovimme agility-ohjaajan kanssa,että seuraavalla Saarijärven viikollamme, myös Noppe pääsee kokeilemaan esteitä. Noppehan on edelleen vähän arka ja reagoi voimakkaasti usein vain sen itsensä kuulemiin ääniin. Kyllähän Kessekin varmasti kaikki samat äänet kuulee kuin Noppe, mutta Kessellä on tuo itsetunto kohdilllaan ja se tietää selviytyvänsä kaikesta vastaan tulevasta!

Koirat saivat taas koko viikon ulkoilla täysin vapaana. Löysimme meille ihan uuden ulkoilureitin, jossa oli moottorikelkoilla painunut suht kova pohja käveltäväksi. Siellä teimme kauniissa harjumaisemassa pitkiä lenkkejä. Toinen koirien suosikki ulkoilumuoto on,kun minä seison keskellä Ahvenlammen jäätä ja viskon keppiä suuntaan jos toiseenkin. Sisällä lentelevät edelleen iso pallo ja röhkö posso. Niiden perään on hyvä syöksyä.

Keskiviikkona oli ryhmämme saunailta. Noppe ja Kesse olivat  mielissään tavatessaan tuttuja ja loikoillessaan saunan lauteilla.

Seuraavassa postauksessa koitan laittaa Saarijärven viikon kuvia.