Olemme päässeet käymään Marjalahden kauniilla rannalla lähes päivittäin. Meillä on siellä nimittäin keppipiilo puun takana. Hämmästyttävää on se, että vaikka käy joka päivä, aina on lunta tullut lisää. No, näkyy ja tuntuuhan se toki muuallakin Helsingissä. Tämä on tällä hetkellä Suomen lumisin paikkakunta!

Koirat sukeltelevat lumessa kepin kaivelussa. Keppi tahtoo hukkua syvään hankeen. Koirat raastavat keppiä toisiltaan. Liike on hurjaa, vaikka lunta on paljon!

Tämä tietysti tekee sen, että koirat on niin hyvässä kunnossa! Lihaksikkaita ja kauniita! Harmittaa, että en ole voinut niitä pitkään aikaan ilmoittaa näyttelyihin. Oma aika ei tällä hetkellä näyttelyihin riitä. Erityisen mukavaa olisi ollut ilmoittajaa koirat Messariin, mutta nyt ei niin paljon harmita, kun kuulin tuomarin vaihdosta. Joku aika sitten oli ilmassa tuhkaa eikä tuomareita saatu maahan ja ilmeisesti nyt lentoemäntälakko vaikuttaa eikä tuomarit pääse saapumaan. Toki olisi mukava vaikka mennä katsomaan pihiksiä & muita pihisihmisiä, niitä taitaa olla Messarissa aika paljon!  Tsemppiä vaan kaikille!