Nimittäin keskustelu Nopen kanssa siitä saako koira mennä sohvapöydälle ja varmaankin myöhemmin käydään keskustelu siitä saako koira mennä ruokapöydälle. Kun Kesse oli pieni kyseiset kekustelut olivat joskus aika hurjia ja veivät aikaa, joten silloin, kun Noppea ja kumppaneita alettiin suunnitella kasvattaja kysyi minulta haluanko taas käydä kyseisiä keskusteluita. Vastasin, että kyllä nehän ovat kuitenkin niitä mukavia. Kesse oli ja on hurja tyttö. Noppe on ulospäin suuntautunut ja leikkii Kessen kanssa hurjiakin leikkejä, mutta ehkä se ei kuitenkaan ole hurja niin kuin mammansa. Joten sohvapöydällekin se hiippailee hillitysti ja uskoo aika nopeasti, että sieltä on tultava alas. Katsotaan sitten miten jatkossa.

Kesse- mamma on edelleen sitä mieltä, että Noppe lapsukaisen ei tarvitsisi syödä juuri mitään ja myös erilaiset rouheyms. tikut kuuluvat kaikki Kesselle. Joten aina täytyy vahtia, että Noppe saada syödä omat ruokansa ja tikkunsa.

Pientä vaivaa on nyt kummallakin; Kessellä vaivaa korva ja Noppe taisi saada ulkona kylmää vaikka kuinka lyhyesti olen koittanut ulkoiluttaa.