Kessellä ja Nopella vaihtuvat suosikkilelut säännöllisin väliajoin. Viimeisen bokserimme poismenosta on nyt kulunut jo neljä vuotta, mutta aina vaan löytyy vaatehuoneesta Vinskin leluja. Työnnettynä peränurkkaan/poismielestä. Hyvä, että ei ole heitetty roskiin. Nyt löytyi aivan mahtava oranssi nystyräpallo. Pallo on aika suuri pihakoiran suuhun, mutta Kesse rakastaa sitä. Eli iso tennari on saanut jäädä nurkkaan.

TÄMÄ ON MINUN!

Nopella oli pitkään suosikkina röhköposso, mutta nyt sen on syrjäyttänyt kaikkien aikojen kestävin lelu Kong Wuppa . Työtoverini/ystäväni toi sen koirille lahjaksi Nopen ensimmäisenä keväänä eli reilusti yli puolitoistavuotta sitten. Okei, Kong Wuppa näyttää siltä, että se on ollut sotatoimialueella ja armyväritys on harmaantunut, mutta se on täysin ehjä!

Noppe, Kong Wubba punaisella pedillä niskassaan oranssipallo ja Kesse

Eilen viimeksi löysin vaatehuoneesta koirille tarkoitetun frisbeerinkulan, otin sen ulos mukaan ja alta aika yksikön se oli palasina! Kesse olisi halunnut noutaa sitä, mutta Noppe teki noudosta mahdotonta. Se repi rinkulaa Kessen suusta niin kauan, että rinkula hajosi. Sitten heitin palasia ja yhä pienempiä palasia… lopuksi heitin palat puiston roskiin. Tällä tyylillä, kun mennään, ei mikään pysy kauaa ehjänä paitsi Kong Wubba. Meillä ollut muita saman sarjan leluja, mutta niistä on tullut nopeasti raatoja esim. pulskasta oravasta kuivan kesän orava. No, sitä voi kiskoa ja heittää raatonakin.

Kun Kesse tuli meille, hankin tavalllisen pedin ruotsalaisten isosta kaupasta ja Kesse on siinä tykännyt levätä. Nopen tullessa hankin oikein ”katollisen” pedin Stockalta. Siinä ei tähän mennessä maannut kumpikaan koirista. Se on siis pyörinyt nurkissa kaksi vuotta. Noppekin on viihtynyt Kesselle hankitulla pedillä. Kunnes nyt pari viikkoa sitten, kun Nopen valtasi aivan valtava petaus vimma ja mies kertoi, että Noppe oli mm. vuorotellen pedannut ja maannut  katollista petiä työhuoneessa koko viikonlopun. Mies ehdotti, että jos pedille laittaisi jonkun filtin. No, laitettiin pieni fleecehuopa (ei sinne isoa mahdukaan) ja peti siirrettiin olohuoneeseen. Avot, Noppe petailee/lepäilee pedissä tämän tästä! Olin jo viemässä nurkissa turhana pyörivää petiä kirpparille, mutta onneksi olen sen verran hidas…   

Tyytyväinen lepäilija

Tietysti koirilla on lukuisia lepopaikkoja. Tässä alla oleviin tuoleihinsa koirat asettuvat aina nähdessään ihmistensä tekevän lähtöä ja viihtyvät niissä muutenkin.