alkoi jo lauantai-iltana, kun tulin töistä ja aloin leipoa pullaa IHAH;n sunnuntain kisoihin. Hommaa nopeuttaakseni nostatin taikinan pesuhuoneessa saunan lämmetessä, leivottuani korvapuustit ja voisilmäpullat nostatin(ensimmäistä kertaa) ne vielä ylälauteella saunan jälkilämmössä. Niistä tuli valtavia! Eli aina oppii uutta!

Sunnuntain olin ottanut töistä vapaaksi ja lähdin ajamaan klo 6 kohti Hyvinkään koiraurheilukeskusta. Toimin IHAH;n järjestämissä agilitykisoissa ratahenkilönä eli olin rakentamassa rataa ratamestarin ohjeiden mukaan ja eri luokkien ollessa käynnissä korjasin omaa rataosaani tarpeen vaatiessa. Oli tosi kiinnostavaa ja opettavaista saada seurata erilaisia koirakoita mineistä makseihin aitiopaikalta. Pisteenä i;n päälle mediluokan toisen lähdön voittivat Eedit Oedewald ja pihakoiransa Yacatis Vildaste Vinja eli Vinka. Virheetön ja nopea rata, hieno rauhallinen suoritus niin ohjaajalta kuin koiraltakin. Eedit & Vinka saivat ykkösten puuttuvan kolmannen nollansa ja nousivat kakkosiin! Hieno suoritus!

Itse sain sunnuntaista ja pullanleivonnasta 10 työpistettä. Enää kaksi pistettä puuttuu oikeudesta treenipaikkaan ryhmässä ensi kesänä.

Oma treenimme Kessen ja Nopen kanssa alkoi Hakkilassa klo 17.30. Kaksi erilaista kierron harjoittelurataa. Ensin esiteltiin apuohjaaja Lauran kanssa harjoiteltava neliö, josta ensin meinannut ymmärtää mitään. Lopulta tajusin ja teimme hienot harjoitukset molempien koirien kanssa. Kesse erityisesti loisti tässä ja teki tosi tarkkaa työtä. Olin niin tyytyväinen siihen, että opin tämän neliön ja sain sen hyvin siirrettyä koiriin. Piirsin harjoituksesta alla olevan kuvan. Ensimmäinen hyppy suoraan(1), vastapäisen esteen kierto (2), saman esteen ylitys(3), oikealla olevan hyppyesteen ylitys suoraan(4), saman esteen kierto(5), vastapäisen esteen kierto(6), saman esteen hyppy yli( 7) , hyppy suoraan ensimmäisen esteen yli(8).

Toisessa radassa hypättiin esteitä, kierrettiin niitä, mentiin putkeen, hypättiin pituutta, hypättiin esteitä, kierrettiin niitä ja lopuksi oli kepit. Kivikon keppiharjoittelu on tuottanut tulosta ja kepit sujuvat paremmin eli vaativat lisää toistoja. Hieno agililitypäivä!