Vietimme viime viikolla koirien kanssa neljä päivää torpalla ja touhua riitti! Kesse ja Noppe ovat mukana ihan kaikessa, oli sitten kyseessä sängyn peittäminen tai ulkotyöt.

Olimme tosi paljon ulkona ja koirilla riitti riemua.

Alla koirat koittavat saada minut jo viimein lopettamaan aamukahvinjuonti.

Sisälläkin riitti kaikenlaista;

Kova sängyn petaus käynnissa.

Sänky pedattu, mitäs ulkona tapahtuu?

Torppa oli tietysti talven jälkeen aika viileä ja pihikset vähän palelivat. Kamarin lämmitin aina illalla pönttöuunilla (maailman parhaimpia keksintöjä) sopivan lämpimäksi, mutta tuvassa en raaskinut pitää pattereita kovin lämpiminä eli sisälämpötila oli + 15 astetta. Noppe pitää ihan suosiolla villapaitaa, mutta Kesse ei tykkää pitää villapaitaa, joten se piti villistä ekana päivänä ja toisena päivänä Kesse pääsi sisällä vähän ylemmäksi lämmittelemään ja paremmat olivat myös tarkkailuasemat;

Mikäs se siellä pilkistää eväiden takana? Sehän on nukkuva pihakoira. Hui, ajattelevat kaikki arvonsa tuntevat ja taitavat pihiksen omistajat! Koira pöydällä! Kesse tosiaan ilmoitti kainosti halunsa päästä pöydälle ja osoitti myös arvostavansa pöydälle pääsy lupaa eli ei katsonutkaan ruokiini vaikka muuten on ahne otus. 

Oma suosikkipaikkani tuvassa on juuri tällä puolella pöytää, josta näkee molemmista ikkunoista ja näin myös Kesselle tarjoutui mahdollisuus koko piha-alueen tarkkailuun.

Myöhemmin laitoin oikein tyynyn. Tässä koiran ilmeestä näkee, että jotain luvatonta ja ainutkertaista ollaan tekemässä. Sillä kyllä viisas koirakin tietää, että parin viikon päästä, kun seuraavan kerran mennään ei tälläinen enää toistu!