Tasan viikko sitten alkoivat Nopen ensimmäiset juoksut. Olin jo ajatellut, että tuleeko niitä ollenkaan?!

Nopella tuli juuri viime keskiviikkona ikää täyteen 1 vuosi 7 kuukautta. Yleensähän juoksut kai alkavat puolen vuoden ja puolentoista vuoden välillä. No, Noppe on hitaasti, mutta kauniisti kehittyvää sorttia. Tänä kesänä on mielestäni tullut Nopelle vielä korkeuttakin lisää ja massaa, mutta massaa tulee lisää varmasti vuosien varrella.

Koirat olivat nuorison kanssa viikonloppuna torpalla ja nauttivat täysillä. Kesse luultavasti vähän liikaakin, koska oikean takajalan kintereeseen tuli vamma(pallura), jota käytiin tänään näyttämässä eläinlääkärillä. Diagnoosi tällä haavaa; pehmytkudosvamma, lepoa ja rimadyliä. Olen jo sunnuntaista saakka käyttänyt koiria vain asioilla tai itse asiassa Kesse on päättänyt, että käy vain asioilla ja Nopen on sitten ollut tyytyminen siihen. Sehän ei toisaalta haittaa, kun on nuo juoksut, että eivät "tuoksut" leviä niin laajalle. Kesse ei ole myöskään halunnut sänkyyn eikä ole pystynyt istumaan. Hissillä on myös kuljettu vaikka yleensä mennään portaita. Kipua ei toisaalta taas ole ollut. Sen kyllä tietää jos kipua on; koira linkuttaa, läähättää ja on levoton. Joten toivotaan, että rimadyl tekee tehtävänsä ja sulattaa patin pois!

Ylihuomenna lähdetään torpalle ja sieltä jatketaan koirien kanssa ensi viikoksi Saarijärvelle opintojen pariin. Harmi, että koirat eivät pääse ottamaan osaa Saarijärven agilitytarjontaan tällä kertaa. Se, kun on nyt ainoa paikka missä pääsisimme agilityn pariin. Toivotaan, että molemmat ovat kunnossa syyskuun viikolla ja päästään vähän radalle!