Tämän olen tiennyt pitkään eikä ole tarvinnut näiden 34 koirallisen vuoden aikana onneksi miettiä mitä tehdään jos koira syö suklaata.

Ei siis ennen eilistä. Yhdeltä perheemme jäseneltä jäi suklaalevyn puolikas sohvapöydälle saunan ajaksi. Koirat tietysti saunoivat, mutta ehtiväisiä, kun ovat; nappasivat myös suklaan. Ensin ei tietysti tiennyt paljonko kumpikin oli syönyt. No, aika pianhan se selvisi Kessen alkaessa oksentaa. Tämän tapahduttua kolme kertaa ja koiran ollessa vähän voipunut soitin pieneläinklinikalle. Sieltä sanotttiin, että luultavasti ei ole enää hätää, koska koira on oksentanut jo kolme kertaa ja suklaa oli maitosuklaata. Jos olisi ollut tummaa suklaata siis suklaata jossa kaakaoprosentti on suuri myös vaara olisi ollut suurempi.

Noppe voi onneksi mainiosti niin eilen kuin tänäänkin. Luultavasti levyn otti kuitenkin Noppe ja Kesse, joka söisi vaikka kaiken Nopen ruuankin, söi myös kaiken suklaan. Parempi niin, koska Kesse on aikuinen ja näin ollen myös ehkä "sietää" paremmin suklaata. Kesse voi hyvin tänään. Nytkin käy tennispalloleikki kiivaana ympäri kämppää.