Pieni päivitys Kessen ja Nopen joululahjoista ja talviulkoilusta.

Kaikille koiran omistajille aiheuttaa varmasti päänvaivaa koirien joululahjat; mistä koira pitää, mikä on kestävää...niin meilläkin. Sitä haluaa kuitenkin rakkaita perheenjäseniä muistaa niin koiria kuin ihmisiäkin. Olen jo aikaisemmin kirjoittanut kestävimmästä lelusta, joten Kesse sai uuden armyväritteisen Kong Wubban, kokoa S.(Edellinen varmaankin kokoa L, pääsee pesuun) Sopii mainiosti pihiksen suuhun ja riittää leikittävää kahdelle koiralle. Kesse on niin onnellinen! Jos Wubba ei ole Kessen suussa, se on niin kuin kuvassa alla;odottamassa heitettäväksi lähtöä.

Nopelle ei sitten keksitty niin hyviä lahjoja.

Tässä Noppe ja lelu, joka nimettiin "Naturaaliksi". Sen rinnassa lukee Natural eli ei sisällä väriaineita yms. Mutta ei juuri herätä kiinnostustakaan.

Noppe ja "pikkunartsa". Samaa sarjaa kuin Kessen lelu. Tällä Noppe leikkii, kun joku leikkii sen kanssa.

Kun koirille lelut annettiin, Noppe etsi pitkään, että missä sen hieno lelu on. Siis sellainen kuin Kessen lahja. Että sellaista. Koirat ovat kuin pieniä lapsia.

Nämä ylläolevat kuvat kertovat Nopen kohdalla kyllä mukavasta ja seurallisesta joulutienoosta ja väsyneestä pikku koirasta. Eivät niinkään huonoista lahjavalinnoista. Aatto vietettiin 7 ihmisen ja neljän koiran kesken; sutinaa ei puuttunut. Vielä eilen ystäviä kävi päivällä ja illalla. Koirat leikkivät, nauttivat ja väsyivät.

Ulkoriennoista; vielä on keppi pysynyt piilossa Marjalahden rantakinoksissa.

Pari eri versiota aiheesta Kesse tuo keppiä ja Noppe hengaa mukana.

Kesse ei myöskään kaihda syviä sukelluksia umpihankeen mikäli kepin haku sitä vaatii. Kesse pää näkyy vasemmalla. Noppe sen sijaan malttaa odottaa.

Kyllä! Tässä on kaksi pihistä täydessä touhussa!

HYVIÄ JOULUN JA UUDENVUODEN VÄLIPÄIVIÄ!

TOIVOTTAVAT KESSE JA NOPPE