Oli taas osanottajamäärältään ennätys!

Perjantai- iltana, kun saavuimme leirille Mia Satamo piti näyttelyopastusta, johon myös Nopen kanssa otimme osaa. Noppe mitattiin; säkäkorkeus 35 cm. Kessen korkeudeksi mitattiin 36 senttiä. Minulle oli yllätys, että koirilla on korkeuseroa vain 1 cm! Saatuani koirien säkäkorkeudet sain täytettyä jalostustoimikunnan koirien terveyskyselylomakkeet loppuun ja annettua ne samantien eteenpäin. Mielestäni on hyvä, että tietoja kootaan. Lomakkeet saa tulostettua pihakoirien nettisivuilta.

Noppe                                                                                                              kuva Emmi Keränen

Noppe esiintyi avoimessa luokassa 8 muun nartun kanssa. Myös narttujen valioluokkaan oli ilmoitettu 8 narttua. Vähän harmitti, että en ollut ilmoittanut Kesseä mukaan. Olisi ollut mukava vertailla Kesseä muihin valioihin. Luokka oli varsin moninainen. Otin siitä kuvia ja laitan niitä esille myöhemmin.

Näin iloinen Noppe oli tavattuaan ensimmäistä kertaa isänsä Epun. kuva Emmi Keränen

Näyttelyarviointeihin; puolet avoimen luokan nartuista sai H;n ja puolet EH;n, kuten Noppekin. Kirsti Louhi arvioi Noppea seuraaavasti;     "Riittävän luuston omaava narttu, jolla hyvät pään sivulinjat, oikea purenta, selvä sukupuolileima, hyvä kaula, ylälinja ei aivan korrekti. Rintakehän tulee vielä täyttyä, hieman luisu lantio. Voisi olla kulmautunut paremmin. Hyvä karvanlaatu. Sujuva sivuliike."

kuva Emmi Keränen

Tässä iloinen Nelli 9 v. ( Leonberget'z Fantasy For Yacatis) Kessen mummo eli Nopen isomummo. Toivomme kaikille koirille yhtä iloista askelta myös iän karttuessa!